Groep 7

Hier komt de foto!
 


Wij zijn een gezellige groep bestaande uit 30 kinderen; 15 jongens en 15 meisjes.
Dit jaar krijgen de leerlingen les van juf Eline.

Vanaf de eerste week hebben wij met elkaar afgesproken dat wij er samen een fijn en gezellig schooljaar van gaan maken. Hiervoor vinden wij het allemaal belangrijk dat wij goed naar elkaar luisteren, dat we hard werken, elkaar helpen en respect hebben voor elkaar. En natuurlijk maken we plezier en gaan we leuke dingen doen.

Dit jaar werken wij weer met chromebooks. Hierop maken we de vakken rekenen en spelling. Maar we zullen er ook gebruik van maken bij andere vakken, zoals bijvoorbeeld het werkstuk en topografie.
Elke maandag krijgen de leerlingen een digitale taakbrief op classroom. Hierdoor leren de leerlingen hun taken die erop staan in te plannen. Aan het eind van de week moeten alle opdrachten af zijn.
Naast de zaakvakken, rekenen, taal, spelling, (begrijpend) lezen, Engels, handvaardigheid, muziek en gymnastiek (2x per week op maandag en vrijdag, waarvan op de maandag van een vakleerkracht) staan er ook geregeld excursies en activiteiten op het programma. Of deze allemaal door kunnen gaan vanwege Covid-19 is nog onduidelijk.

De activiteiten die er dit jaar zoal op het programma staan zijn: de hardloopclinic, de Kinderpostzegelactie, de Voorleeswedstrijd, schaatsen in Borne, het handbaltoernooi, 5x zwemmen, het Theorie Verkeersexamen, de Koningsspelen, Survivallen in het Outdoor Challenge Park bij het Hulsbeek en een les van Halt.
Kortom, we gaan er samen een gezellig en leerzaam jaar van maken.
Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan hoor ik graag van jullie.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leerkracht:

Lisette Kosterink   l.kosterink@stichtingbrigantijn.nl
(maandag, dinsdag, woensdag) 
Jet Brummelhuis   :  j.brummelhuis@stichtingbrigantijn.nl
De leerkrachten zijn op hun werkdagen telefonisch te bereiken op
telefoonnummer 074-2672050
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl